Home Nieuws Orkest Agenda Contact Repetities Braomps Kabaal Made by René Kuster with MAGIX
© Braomps Kabaal 2015
Braomps Kabaal is een dweilorkest uit Braamt en omgeving. We zijn in naam een dweilorkest, maar vullen dit wel op onze geheel eigen wijze in.

.....géén kabaal

maar muziek maken passend bij de betreffende gelegenheid. Dus knallen als het moet en ook verwacht wordt, maar ook ondergeschikt kunnen zijn aan het te begeleiden van een evenement of gelegenheid, omdat dat gewoon zo hoort.

....géén standaard dweilorkest

we hanteren in naam en organisatievorm deze term, omdat dit ons vrijheid en minder verplichtingen geeft. We doen echter niet aan ingestudeerde en gelikte show-optredens. We willen echter altijd kwaliteit leveren waar we ook zijn en, dat gaat prima met plezier.

.....niet alleen Braamtse muzikanten

onze "roots" liggen dan wel in Braamt, maar de groep bestaat al sinds enige tijd uit muzikanten uit andere (omliggende) plaatsen. Komaf of woonplaats is irrelevant. ......dat jullie Braomps Kabaal heten’  dat horen we geregeld tijdens onze optredens. Ach, dat is van oorsprong nu eenmaal zo gegroeid en op een bepaalde manier ook wel grappig. Echt iets voor een dweilorkest om dat zo te doen.....     
Orkest
Laatste Volgende Eerste Vorige
Navigatie door leden
Orkest