Home Nieuws Orkest Agenda Contact Repetities Braomps Kabaal Made by René Kuster with MAGIX
© Braomps Kabaal 2015
Kabalist van het jaar

Kabalist van het jaar

2007

Jan Heuvel

Op zondag 23 september 2007 is Jan onderscheiden als Kabalist van het jaar 2007. Hij heeft deze onderscheiding gekregen omdat hij al vele jaren de algehele communicatie van het orkest verzorgt. Als er gemailed of gebeld wordt is hij diegene die deze in ontvangst nemen. Ook registreert hij de aanvragen voor optredens en de toezeggingen van de leden het dweilorkest. Dat is niet altijd een leuke klus en daar gaat ook altijd veel meer tijd in zitten dan menigeen denkt. Proficiat Jan!

René Kuster

onze kapelli is op zaterdag 31 mei 2008 op zijn feest ter gelegenheid van zijn 12½-jarig huwelijk met zijn vrouw Erica onderscheiden als Kabalist van het jaar 2008. René heeft deze onderscheiding gekregen omdat hij al sinds de oprichting van het orkest de algehele muzikale leiding verzorgt. Daarnaast is hij websitebeheerder en is hij actief in de muziekcommissie. Als blijk van waardering voor zijn grote inzet heeft de groep besloten hem deze onderscheiding toe te kennen.  Proficiat René!

Petra Straub

Op zondag 22 maart 2009 in het jubileumweekend is Petra onderscheiden als Kabalist van het jaar 2009. Petra heeft deze onderscheiding gekregen omdat zij een flink aantal jaren bijzondere inzet heeft getoond voor het orkest en daarbij ook nog voorzitster is geweest. Als blijk van waardering voor haar grote inzet heeft de groep besloten deze onderscheiding toe te kennen. Proficiat Petra!

René van Westerop

Op zaterdagavond 25 augustus 2012, op het jaarfeest, is René onderscheiden als Kabalist van het jaar 2012. René heeft deze onderscheiding gekregen omdat hij in de afgelopen jaren bijzondere inzet heeft getoond voor het orkest als muzikant en als voorzitter. Deze rol is niet eenvoudig voor een dweilorkest en als blijk van waardering voor zijn inzet heeft de groep besloten deze onderscheiding aan hem toe te kennen. Proficiat René!

Robert Buiting

is op zaterdagavond 7 september 2013 postuum, op ons jaarfeest, onderscheiden als Kabalist van het jaar 2013. Robert heeft deze onderscheiding gekregen omdat hij: gedurende vele jaren bestuurslid was; een stuwende kracht us geweest achter de kledingcommissie; sjwung gaf aan de muziekcommissie; door zijn manier van drummen ons dweilorkest een extra dimensie gaf; de hele percussiesectie op sleeptouw nam; de bedenker was van de titel van onze CD “hoe zo Braomps Kabaal?!”; een positieve en open benadering in ons orkest bracht; “ut kump goed”. Wij zijn naam hiermee voor altijd aan ons orkest verbonden hebben en kunnen blijven zeggen dat hij één van ons IS. Aldus bepaald door de leden van Dweilorkest Braomps Kabaal.

2008

2009

2012

2013

Soms, als er een lid is die een bijzondere bijdrage geleverd heeft, kan de groep besluiten om hem/haar even in het zonnetje te zetten. als kabalist van het jaar...
Orkest